TURISTIČKA AGENCIJA

START TRAVEL

Start Travel je turistička agencija iz Starigrada, fokusirana na pružanje usluga u obliku organiziranih turističkih aranžmana.

Vlasnik agencije je, svjestan važnosti jasno definiranog vizualnog identiteta, angažirao naše kreativce.

Suočeni s izazovom predstavljanja agencije potencijalnim klijentima – turistima, započeli smo naše zajedničko putovanje.

Trebalo je stvoriti krovni brend i u skladu s njime izraditi identitet agencije. Za uspjeh je neophodno izgraditi prepoznatljivu vidljivost na tržištu. Osnovna ideja bila je stvoriti dizajn koji će izdvojiti klijenta od konkurencije i na prvi pogled asocirati javnost na aktivni odmor koji klijent nudi. 

Vizualni identitet smo kreirali s dominantnom plavom bojom koja simbolizira Jadransko more i prikladnom tipografijom u obliku ikonice za start koja asocira na aktivni odmor. Živopisna boja identitetu daje dozu energičnosti i istovremeno sugerira primamljivu turističku ponudu aktivnih izleta, poput vožnje kanuom po rijeci Zrmanji.

Rješenje je u potpunosti zadovoljilo klijenta.

Nakon kreiranja vizualnog identiteta razvijena je i web stranica te idejna rješenja za izradu vizitki, letaka i plakata.

 

Share: